Kiteboarding.se 

Kite Party Slot Machine – En annorlunda spelautomat

August 3, 2018 / by admin

drake spel

Vem har inte sett olika bilder och videos där mängder med folk springer runt med sina ”drakar” i luften och låter de glida med vindarna? Hur man sedan får för sig att skapa en helt ny spelautomat efter detta tema är något Scientific Games får svara för, men oavsett vad så har slutprodukten i Kite Party Slot Machine fått stor uppståndelse för sin annorlunda spelupplevelse.

Det finns en hel uppsjö av olika spelautomater som har annorlunda teman. Kite Party Slot från Scientific Games är en av dessa spelautomater som man direkt lägger på minnet. Med en annorlunda musik i bakgrunden och riktiga roliga funktioner i spelet kommer du inte bli besviken på hur din spelupplevelse kommer kännas efteråt.

Hur spelar jag Kite Party Slot Machine?

Som många andra spelautomater är det relativt lätt att sätta sig in spelet och börja spinna på de 5 olika hjulen. Kite Party Slot i sig har, som sagt, 5 hjul på 4 rader med hisnande 100 vinstrader. Lägg där till att det finns olika typer av mystiska jackpotts att hämta inuti spelet så kommer du inte bli besviken av vad som väntar dig. Jackpottsen i sig är uppdelade i tre olika alternativ: Minor Jackpot, Major Jackpot och Max Jackpot. Dessa jackpottsen ger dig olika typer av vinster där Max Jackpott betalar ut högst vinst.

Det finns även en typ av free spins integrerat i spelet vilket gör att man får en känsla av att man knappt spenderar några pengar själv. När du landar på dessa free spins, eller free games som de kallar det, så kan du få antingen 8, 10 eller 15 stycken free games med en chans på att få upp till 20 gånger insatsen på de efterföljande spelen. Detta gör att man konstant försöker nå upp till dessa för att kamma hem de stora vinsterna.

Här har du även en maxgräns på 5000 krediter att spela för, vilket fortfarande är väldigt högt och kan resultera i väldigt höga vinster om chansen vill dig väl. Självklart kan du välja att spela för mindre än det maximalt angivna beloppet per snurr.

Snabbt och Färgglatt

När du väl börjat spela Kite Party Slot Machine så kommer du bli tagen över hur snabbt spelet går och hur mycket saker som sker samtidigt. Lägg också till att ljudet från spelet är i relativt hetsigt tempo vilket inte hjälper till att sänka pulsen. Det finns självklart för- och nackdelar med denna typen av spel då många vill ha ett lugnare spel där man känner att man tar det i sitt tempo, men här rycks man med automatiskt. Själva ikonerna i spelet är väldigt färgglada och består av drakar i olika färger med bokstäver, siffor och multiplikationsnummer. Till en början är det svårt att se vilken typ av symbol som gör vilket, men det lär man sig ganska fort.

Lite för intensivt för gemene man

När man skapar en ny spelautomat så vill man helst att spelet ska gå hem för den stora populationen. Men i med att Scientific Games har skapat Kite Party Slot i ett sådant fartfyllt tempo gör att det nog är mer riktat till en speciell typ av spelare. Även om specialfunktionerna är väldigt välkommet och att det är färgglatt så faller det lite platt. Men det är helt klart att du bör testa spela på en spelsajt för att se om Kite Party Slot Machine är något för just dig.

Comments are closed.